Inschrijven
Voor alle lessen inclusief de wachtlijst geldt een ledenstop tot tenminste eind april 2024
(m.u.v. de senioren les)

Inschrijven lidmaatschap:

Via deze pagina kan je je inschrijven voor het lidmaatschap bij VDO-Turnlust.

Heb je nog geen proeflessen gevolgd? Dan raden we je aan om dit eerst te doen door je aan te melden via het menu “Aanmelden” Proeflesleden hebben voorrang bij het inschrijven op het lidmaatschap.

Je gaat het lidmaatschap aan voor onbepaalde tijd. Je betaalt het hele jaar contributie dus ook gedurende de vakantie perioden.  

Als je wilt opzeggen kan dit uitsluitend schriftelijk per kwartaal. Dat wil zeggen dat je gedurende het lopende kwartaal tot het eind van dat kwartaal contributie verschuldigd bent. Lees ook onze Algemene voorwaarden 

Bij het aangaan van het lidmaatschap wordt je ook, verplicht, lid van de K.N.G.U.
De lidmaatschapskosten van de K.N.G.U. worden samen met de verenigingscontributie via automatische incasso rond de 23ste van iedere maand geïncasseerd.

Ooievaarspas:

Als Ooievaarspashouder kan je met korting, 100% of 50%, lid worden en deelnemen aan onze lessen. 
De lidmaatschapskosten dienen één keer per kwartaal door het verzilveren van de Ooievaarspas te worden voldaan. De Ooievaarspas wordt daartoe op de eerste lesdag van het lidmaatschap en daarna op de eerste lesdag in het nieuwe kwartaal door het lid bij de vereniging aangeboden. Lees ook de volledige OVP spelregels.