Net als ieder jaar organiseren wij ook dit jaar weer onze Clubkampioenschappen, Levelkaart Diploma Turnen en de Uitreiking van nijntje Diploma’s

Vanwege het grote aantal deelnemers in vorige en jaren en omdat  de Melodie maar een beperkt aantal toeschouwers een plekje kunnen vinden gaan de Clubkampioenschappen en Levelkaart Diploma Turnen plaats vinden in de Cascade Turnhal in Voorburg. De uitreiking van de nijntje diploma’s blijft in de Sportzaal van school de Melodie.

Net als andere jaren vragen we je ook dit jaar in te schrijven voor je deelname. Dit kan dit jaar alleen digitaal inschrijven via het menu Evenementen. Heb je geen toegang tot het internet neem dan even contact op met je trainster.

Op zaterdag 1 juni Levelkaart Diploma Turnen:

Wedstrijd 1 is voor de deelnemers aan de lessen van 6-7 jarigen
Je zorgt dat je om 13:00 uur aanwezig bent en je bent rond 14:30 klaar na de prijsuitreiking

Let Op: Je neemt deel in de leeftijdscategorie waar je nu ook les heb.
Voorbeeld: Je bent 8 jaar maar je hebt les  op woensdag of vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur of je bent een jongen en je hebt les op vrijdag van 19:00 – 20:00 uur dan schrijf toch in op de wedstijd van  de 6-7 jarigen.

Wedstrijd 2: Is voor de deelnemers aan de lessen van 8 – 9 jarigen
Je zorgt dat je om 14:45 uur aanwezig bent en je bent rond 16:45 klaar na de prijsuitreiking

Let Op: Je neemt deel in de leeftijdscategorie waar je nu ook les hebt.
Voorbeeld: Je bent 10 jaar maar je hebt les  op woensdag of vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur dan schrijf in op de les van 8-9 jarigen de groep waarin nu ook les hebt dus.

Jongens van 9 jaar en ouder hebben hun wedstrijden op 2 juni (zie daar)

Op zondag 2 juni Clubkampioenschappen Turnen

Wedstrijd 1:  Selectie/Plus groep Fundamentals
Je zorgt dat je om 08:15 aanwezig bent en je bent rond 10:15 klaar na de prijsuitreiking

Wedstrijd 2:  Selectie/Plus groep Midden- en Bovenbouw
Je zorgt dat je om 10:15 aanwezig bent en je bent rond 13:15 klaar na de prijsuitreiking

Wedstrijd 3: Recreatie Meisjes en Jongens Turnen 9+ jaar
Je zorgt dat je om 13:00 aanwezig bent en je bent rond 16:00 klaar na de prijsuitreiking

Let Op: Dit zijn de meisjes die les hebben op woensdag en vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur plus de jongens van de vrijdag van 9 jaar en ouder

De genoemde tijden zijn voorlopige tijden en kunnen worden aangepast naar gelang van het aantal inschrijvingen.  Je krijgt voor in de week voor de aanvang van de wedstrijden de definitieve aanvangs- en eindtijd via de mail.

Op zaterdag 8 juni Feestelijke uitreiking van de nijntje beweeg diploma’s

Het is belangrijk dat als je wilt deelnemen aan dit evenement je, je kind inschrijft. Aan de hand van de inschrijvingen kunnen wij de nijntje diploma’s aanvragen.  Inschrijven kan dit jaar alleen digitaal via de inschrijfformulieren op onze website www.vdo-turnlust.nl menu Evenementen. Heb je geen toegang tot het internet neem dan even contact op de leiding van de nijntje groep.

Ben je vergeten in te schrijven dan kan je kind deelnemen maar hebben we geen diploma voor hem of haar kunnen aanvragen.

De niijntje deelnemers geven een demonstratie van hun kunnen en na afloop krijgen ze hun nijntje diploma en een leuke herinnering.

Zorg dat je om 09:00 uur aanwezig bent en je bent rond 11:00 klaar na de diploma uitreiking.

 Supporters en Toeschouwers:

Zondag 1 en 2 juni
Bij het Levelkaartdiploma Turnen Zaterdag 1 juni en de Wedstrijden op zondag 2 juni zijn toeschouwers en supporter welkom op de tribune van de Cascade Turnhal. Wij hebben voor hen de koffie en thee klaar staan.  Wel hebben wij het verzoek om de tribune na afloop schoon achter te laten. Het adres van de Cascade Turnhal is Delflandlaan 6, 2273 CS Voorburg. Let wel op de ter plaatste geldende parkeer regels.

Zaterdag 8 juni
Wegens de beperkte ruimte in de sportzaal van de Melodie kunnen er maximaal 4 sporters per deelnemer komen kijken. Het aantal zitplaatsen is beperkt dus zullen sommige van u moeten staan. Het meebrengen een eigen stoel is niet toegestaan in verband met de kwetsbaarheid van de vloer.  Gedurende deze ochtend is er geen catering.

Vergeet vooral niet in te schrijven voor 12 mei aanstaande.  Wij moeten op tijd de diploma’s en medailles bestellen.