VDO-Turnlust

Kom in beweging en doe mee

Lid Worden

Lid worden van VDO-Turnlust

Aanmelden:

Wil je jezelf of je kind of kinderen aanmelden voor het volgen van proeflessen of het lidmaatschap?
Stuur ons dan een mail via het contactformulier met de voor- en achternaam, geboortedatum, de dag en de les(sen) waaraan jij of je kind wilt gaan deelnemen.
Je krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk bericht. 

 

Proeflessen:

Nadat u zich of uw kind heeft aangemeld kunt u tot maximaal drie gratis proeflessen volgen voordat u besluit wel of geen lid van VDO-Turnlust te worden.


Lid worden:

Wilt u of uw kind lid worden vul dan het inschrijfformulier op de site in en print dit na invulling uit. Het inschrijfformulier kunt u inleveren bij de zaalleidster. Bij het inleveren van het inschrijfformulier ontvangt u van de zaalleidster een welkoms brief met nadere informatie over het lidmaatschap.


Opzeggen:

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Wilt u het lidmaatschap beëindigen dan maakt u dat schriftelijk kenbaar per brief of per mail. De opzeg termijn is twee maanden, d.w.z. wanneer u kenbaar maakt geen lid meer te willen zijn dient u over de maand van opzeggen en de daarop volgende twee maanden contributie te betalen, ongeacht of men de les(sen) nog bezoekt of niet.


Nog even een paar verenigingsregels:

Schoenen:    Gym- of turnschoenen met “witte” zool

Haren:          Lange haren in een staart of vastgebonden

Sieraden:      Het dragen van sieraden is niet toegestaan

Leiding:        De zaalleidster(s) is (zijn) in het bezit van een licentie van de KNGU

De zaalleidster(s) en hulpleidster(s) volgen regelmatig bijscholingscursussen georganiseerd door het KNGU.
De leiding heeft het recht om personen de toegang tot de gymzaal te ontzeggen bij ongeregeldheden of contributie achterstand.

Nijntje