VDO-Turnlust

Kom in beweging en doe mee

Start seizoen 2020

we mogen weer 2020

Vanaf 2 september gaan we weer beginnen met onze recreatie lessen en trainingen. Na een wel verdiende vakantie staan onze trainsters en leiding weer klaar om jullie de fijne kneepjes van onze mooi turnsport bij te brengen, Wij hopen natuurlijk dat jullie er ook weer zijn.

Inmiddels heeft iedereen persoonlijk bericht gekregen over de nieuw les indelingen. Mocht je deze mail nu niet ontvangen hebben kijk dan eerst even bij de spam (ongewenste mail). Is de mail ook daar niet te vinden neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wellicht hebben wij niet het juiste e-mailadres van je dan kunnen we dat gelijk even goed invullen.

Helaas hebben we dit jaar, wellicht voorlopig, geen les meer op de vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur. Wij hebben afscheid genomen van twee van onze leidsters en kunnen voor deze les nog geen nieuwe leidsters vinden. Heb je zelf wel zin om les te geven of weet je iemand laat het ons even weten.

Voor onze nieuw leden: Wij hebben uw aanvraag voor proeflessen de afgelopen week beantwoord. U heeft bericht gekregen op welke dag en tijdstip aan de door u aangevraagde proefles kan worden deelgenomen. U moet dit bericht mee nemen naar de zaal het dient als bewijs van inschrijving.

Bij de start van dit nieuwe seizoen hebben we nog steeds te maken met regelgeving omtrent de COVID-19 (Corona) uitbraak. Ter herinnering hieronder nog even de voornaamste regels:

Je wordt ontvangen bij de ingang van de zaal aan de Schalmeistraat en verlaat de zaal via uitgang van de zaal aan de Spinetstraat

  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent de zaal sluit na aanvang van de les.
  • Ouder/verzorgers of andere familieleden hebben geen toegang tot de zaal
  • Heb jij of een van de familieleden de volgende klachten blijf dan thuis:
    • Niesen
    • Hoesten
    • Koorts

Er kan normaal gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen. We spreken wel af dat we allemaal extra op de hygiëne letten en na gebruik alles schoon achterlaten.

Wij adviseren wel alvast in gymkleding naar de zaal de komen.

Wij wensen iedereen een fijne start van het nieuwe seizoen en tot in de zaal,

Bestuur en leiding

VDO-Turnlust

Aangesloten bij

nijntje informatie

Het Weer